SIWU DISTILLERY

SiWu Distillery, et dansk mikro-destilleri i København etableret i 2018.

Vi er Nicolai Sivgaard og Jonas Wulff, to tidligere michelin kokke med baggrund fra bl.a. Søllerød Kro og Kiin Kiin. Vi har kastet alle kræfter i at opbygge vores eget destilleri fra bunden og skabe produkter med håndværk, autencitet, renhed samt kvalitet som særligt omdrejningspunkt.

Grundet vores baggrund er det vigtig for os at lave alt fra bunden og i hånden. 

Hvad, der adskiller os markant fra størstedelen af de danske producenter, er, at vi som nogle af de eneste laver ALT selv, hvor vores faglighed giver os et skarpt fokus på gedigent og godt håndværk samt smag.

Derfor valser, mæsker, gærer, destillerer vi selv samt fylder flaskerne i hånden, hvor på etiketterne til sidst nummereres og påsættes. Vi går ikke på kompromis ved hverken processen eller produktet.

Vi ønsker at søge indad i den danske alkoholtradition, og særligt vende tilbage til håndværket, hvorved at skabe autentiske, unikke og velsmagende produkter på vores helt egen måde. 

VORES UNIKKE BASE DESTILLAT

Som noget helt unik laver vi altid vores egen basealkohol helt fra bunden til alle vores produkter, hvor råspritten normalvis købes færdigt og ude fra.

Vi er især utroligt stolte af vores egen basealkohol på byg, som bliver lavet på destilleriet. Vi får bygmalt fra de gode drenge på Gyrup Gård i Thy, som nok laver landets bedste korn.

Vi bruger som noget utraditionelt byg til vores gin -og akvavit produkter, og herfra får vi vores unikke, bløde og behagelige alkohol, som giver en mindre skarp mundfølelse, som man kender det fra fx hvedespiritus.

Vores brygget og gæret vask bliver destilleret til low wine i vores 300 liter kobber pot still, hvorefter den kommer på aktiv kul for at fjerne uønskede komponenter og skabe en renere alkohol.

Afhængig af, hvad vi laver, kommer vi det enten i kolonne still bl.a. til vores gin og Akvavit, og arbejder ellers videre med pot still til, for at bibeholde noget af den behagelige bygmalts smag.


Med Venlig Hilsen - Master Distiller

Nicolai & Jonas

Nicolai Sivgaard

Adm. Direktør & Stifter

Tlf. 28196395

Mail. nicolaisivgaard@siwu.dk

Jonas Wulff

Salg/Marketing & Stifter

Tlf. 26240691

Mail. jonaswulff@siwu.dk