Hvem Er Vi

Vi hedder, SiWu Distillery, og er et dansk mikro-destilleri med base i København.

Vi er to tidligere kokke med baggrund fra Søllerød Kro og Kiin Kiin, som har valgt at kaste alle vores kræfter ud i at opbygge eget destilleri fra bunden og skabe produkter med håndværk, renhed og kvalitet som vores særlige omdrejningspunkt.

Hvad, der adskiller os markant fra mange andre danske producenter, er, at vi som nogle af de eneste laver ALT selv, helt fra bunden og i hånden, hvor vores faglighed giver os et skarpt fokus på gedigent og godt håndværk samt smag.

Med andre ord så valser, mæsker, gære, destillerer samt påfylder og sætter etiketterne (som hver enkelt bliver nummereret) i hånden - gennemskuelig spiritus fra valsning til flaskning om man vil, så vi under hele processen kan følge at kvalitet er som vi gerne vil have den.

Vores egenproduktion af alkohol er baseret på økologisk dansk bygmalt fra Gyrup Gård i Thy, hvilket er vores kendetegn, og som giver vores alkohol en særlig karakter og et unikt udtryk, samt en blød og behagelig smag i munden.

Vi har søgt indad i den danske alkoholtradition, og vendt tilbage til særligt håndværket, samt at skabe noget traditionelt og genkendeligt på vores egen måde. 

Akvavitten er lavet af et bygmalt destillat som er destilleriet 3 gange i potstill. Efter første destillering ligger alkoholen på aktivt kul for at filtrere og gøre smagen endnu renere, og efter et par dage destilleres den igen. Herefter tilsættes kommen og står nu 1 døgn og trækker hvor efter den sidste destillering finder sted, hvor den færdige akvavit kommer ud. Her tages kun midten af destillatet også kaldet hjertet da det er her den absolut bedste alkohol kommer ud.

Alt hos os er som nævnt lavet helt fra bunden, i hånden og i små oplag her i København. 

Tilbage til blog